GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ocak 2024 00:05

ETSO Başkanı Özakalın'dan Akdağ'a teşekkür...

ETSO Başkanı Özakalın'dan Akdağ'a teşekkür...
Önceki dönem Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

ERZURUMEKSPRES - Önceki dönem Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın'ı ziyaret etti. ETSO'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Akdağ, şehrin ekonomisine yön veren ETSO'ya her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

 

Akdağ'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın ise Akdağ'ın her zaman yakın desteklerini gördüklerini söyledi. Akdağ'ın tecrübelerinden faydalandıklarının da altını çizen Özakalın, '' Odamızın, her türlü çalışmasında Sayın Bakanımızın yakın desteğini gördük. Erzurum’un 6. Teşvik Bölgesi kapsamına alınması için yürüttüğümüz çalışmalardan, 2. OSB’nin bir an önce hayata geçirilmesine ve Odamız Vakfı’nın çalışmalarına kadar her konuda kendisinden büyük destek aldık.

 

 

Yaptığımız istişarelerde de daima Sayın Bakanımızın tecrübelerinden faydalandık. Bu vesileyle Odamız adına kendisine teşekkür ediyor, nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum'dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.