GÜNDEM Haber Girişi : 26 Eylül 2022 10:20

ETB'DE SEÇİM GÜNDEMİ

ETB'DE SEÇİM GÜNDEMİ
Kasım ayında yapılması planlanan Erzurum Ticaret Borsası seçimlerinde Başkanlık için aday olan İş İnsanı Abdurrezzak Cellat'ın hafta sonu mesaisi,
ETB'DE SEÇİM GÜNDEMİ

Erzurum Ticaret Borsası Başkanlığı için sahaya inen Erzurum'un sevilen İş İnsanı Abdurrezzak Cellat, hafta sonunda seçimde meclis üyeliği için kendi listesinden aday olan isimlerle yemekte buluştu. 

 

 

 

 

Misafirleriyle tek tek ilgilenen Cellat, " Biz yola birlik ve beraberliği sağlamak, kimseyi ötekileştirmeden el birliğiyle Erzurum Ticaret Borsasını yönetmek için çıktık. Bu gün buradaki bu tablo bunun en güzel örneği. Bize inanan bizimle birlikte yol yürüyen arkadaşlarımızla, sık sık bir araya gelerek, seçilmemiz halinde neler yapabileceğimizi istişare ediyoruz. Katılan, katılamayan,bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. 

 

 

 

 

 

 

4. guruptan Meclis üyeliği için aday olan İş İnsanı Mesut Demirci, " Erzurum'da bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Demokrasinin en önemli kurumları olan  Sivil Toplum Örgütlerinin yönetiminin başarı odaklı olmasını istiyoruz. Şayet başarısızsanız, bu işi bırakmalısınız. Hesap verebilir bir Ticaret Borsası İstiyoruz, İstişareye önem veren bir borsa istiyoruz, Esnafın yanında olan, sorunlarıyla ilgilenen, bu sorunları gündeme getirerek, çözüm önerileri üreten bir borsa istiyoruz. Birlik ve beraberliği sağlayarak, şehrin ticaretine katkı da bulunan bir borsa halay ediyoruz. Bizler oy verecek üyelerimize bir takım vaadlerde bulunuyoruz, projelerimizi anlatıp, gelin hep birlikte bunları gerçekleştirelim diyoruz. Şayet bizde seçildikten sonra bahsettiğimiz projelerimizi gerçekleştiremezsek, üyelerimiz bizleri de bir daha seçmesin istiyoruz." dedi.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.