GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ekim 2022 16:41

ETB BAŞKAN ADAYI CELLAT, SEBZE VE MEYVE HALİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

ETB BAŞKAN ADAYI CELLAT, SEBZE VE MEYVE HALİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Kasım ayında yapılacak olan Erzurum Ticaret Borsası seçimlerinde başkanlık için aday olan iş insanı Abdurrezzak Cellat, Sebze ve Meyve Hali esnafını ziyaret etti.

Sabah ekibiyle birlikte Sebze ve Meyve Hali esnafıyla kahvaltıda buluşan Erzurum Ticaret Borsası Başkan Adayı Abdurrezzak Cellat, Hal esnafının sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. 

 

 

Erzurum Sebze ve Meyve Komisyoncuları Başkanı Selami Bağaçlı'nın da eşlik ettiği ziyarette Başkan adayı Cellat, " Seçilmemiz halinde birlik ve beraberlik içiresinde esnafımızla istişare ederek Borsayı yönetmek istiyoruz. Birlikten kuvvet doğar "dedi. 

 

 

 

 

 

Kahvaltı sonrasında tek tek hal esnafını iş yerlerinde ziyaret eden Abdurrezzak Cellat'a, 8. Guruptan Meclis Üyesi Adayı olan Barış Köye, Yavuz Ceyran ve Kenan Yıldız eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

Cellat, " 8. guruptan aday olan, yıllardır sizlerle birlikte, derdinizle dertlenmiş, genç dinamik, sorunlara vakıf arkadaşlarımız. Biz biliyoruz ki birlikte rahmet vardır. Birlik ve barebarlik içerisinde, bir borsa yönetimi hedefliyoruz. Meclis üyesi olacak arkadaşlarımızla, sürekli istişare halinde olacağız. Sizlerin taleplerini yerine getirmek, problemleri çözmek adına yola çıktık.Birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.