SİYASET Haber Girişi : 28 Aralık 2023 13:25

ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

ESNAFIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ
YRP Aziziye Belediye Başkan adayı Emrullah Akpunar, saha çalışmalarını sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, "20 Yıldır Aziziyeli ilçenin turizm merkezi olmasını bekliyor. Mart seçimleri sonrasında bunu yapmak bize nasip olacak." dedi.

 

 

 

Saha çalışmalarını Ilıca bölgesinde sürdüren YRP Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, ilçenin potansiyellerinin yeteri derecede değerlendirilmediğini belirterek " yıllardır termal suyumuz var, ancak geldiğimiz nokta ortada" dedi. Seçilmesi halinde Aziziye'yi turizm merkezi haline getireceklerini belirten Akpunar, " Özellikle Ilıca bölgemiz termal sudan yeteri derecede istifade edemiyor. İlçemizde faaliyet gösteren esnafımız bu turizm potansiyelinden ekonomik olarak ciddi bir fayda sağlayamıyor. Yanlış imar politikalarıyla çarşımız adeta kaderine terk edildi. Çarşı merkezimizi bir cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Burada oluşturacağımız cazibe merkezi ile hem halkımız için bir sosyal alan oluşturmayı hem turizmi canlandırmayı hem de bölgede faaliyet gösteren esnaflarımızın kazançlarını artırmayı amaçlıyoruz.  Bizim siyasetteki gayemiz, vatandaşlarımıza zorluk çıkarmak değil, işlerini kolaylaştırmak. Bizler istiyoruz ki esnafımız daha çok kazansın, halkımızın yüzü daha çok gülsün. Bunun için vatandaşlarımızın ve esnafımızın görüşleri bizler için çok önemli” dedi. 

 

 

 

Önümüzdeki günlerde özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan Ilıca bölgesindeki vatandaşlarla ilgili kazançlarını artıracak projelerini de açıklayacaklarını ifade eden Akpunar, " Ben bu bölgenin insanıyım. Bütün sıkıntıları biliyorum. El birliğiyle bunların üstesinden geleceğiz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.