SİYASET Düzenleme Tarihi : 03 Ocak 2022 09:30 Haber Girişi : 03 Ocak 2022 08:56

Esnaf ayağa kalkarsa ülke ayağa kalkar. 

Esnaf ayağa kalkarsa ülke ayağa kalkar. 
"Türkiye'nin ekonomisini icraatlarını, paraya endeksli tüm argümanlarını sağlayan ana unsur esnaf'tır, işveren'dir." Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı,  " Esnaf ayağa kalkarsa ülke ayağa kalkar. " dedi...

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı, Esnaf için acil sicil affı getirilmesi gerektiğini belirterek "Esnafa acilen genel af getirin. Esnaf ayağa kalkarsa ülke ayağa kalkar. " dedi...

 

 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcı Avukat Ebubekir Elmalı yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;  Türkiye'nin ekonomisini icraatlarını, paraya endeksli tüm argümanlarını sağlayan ana unsur esnaf'tır, işveren'dir.

 

 

Esnaf para kazanacak, rahat hareket edecek ki ülkesine, devletine, milletine faydalı olabilsin, bol bol vergi verebilsin! istihdam sağlayabilsin. 

 

Şu anda esnaf kelimenin tam anlamıyla can çekişiyor. 

 

Çok çok acil esnafa genel af çıkarılmalı, sicil affından, ödeme kolaylığına, teşvikten, fırsatlar ayrıcalığına, tüm bunları içeren Türkiye tarihinde görülmemiş tarihi fırsatlar yumağı sağlanmalı ve sunulmalı. 

 

Esnaf ayağa kalkarsa ülke ayağa kalkar. 

 

Bütün icraatlar ve projeler vergi temelli oluyorsa burada ilk iş esnafa imkanlar fırsatlar olanaklar ve ayrıcalıklar sağlanarak olabilir. 

 

Bu hamle beraberinde istihdam ve atılımı da sağlamış olacak, geriye gidiş, yerinde sayış olmayıp ilerlemenin de önemli bir basamağı sağlanmış olacak. 

 

Gelişmiş ülkelerin tamamında ekonomideki temel yaklaşım işverenin, esnafın her türlü desteklenmesi temeli üzerine kuruludur. 

 

Ülkeyi yönetenlerin tüm unsurları ile birlikte acilen toplanması, toparlanması, ekonomideki olumsuzlukların ortadan tamamen kaldırılması ve tam güven ikliminin sağlanması için acil eylem planlarını en ufak zaman kaybetmeden ortaya koymalıdırlar. 

 

Bu necip millet mevcut iktidara destek anlamında 2002 yılından beri gerekeni yaptı, bu iktidarın da bu aziz milletin tek saniyesinin boşa geçmemesi, hüzünlerin, intiharların, acıların olmaması ve umutlarının yok olmaması için tüm sözlerini yerine getirmesi ve geceli-gündüzlü, samimiyetle mücadele etmesi elzemdir. 

 

İktidar için bu tarihi fırsattır, değerlendirirse kazanır aksi durumda son anket oy oranları ortada. 

 

Kendi düşene acınmaz diyeceksiniz doğru ancak asıl kayba uğrayan bu aziz millet ve bu cennet vatan olacağı için kaygılıyım.

 

Cennet vatanım ve aziz milletim için hiç durmadan mücadele edecek ve gereken özveriyi sağlayacağım, bir insan deyip geçmemek gerekir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.