Eski hakem Deniz Çoban da isyan etti!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un bu sezon hakemlerle yaşadığı sorunlar, Beinsport'ta hakem kararlarını yorumlayan Deniz Çoban'ı da isyan ettirdi.

 

 

 

 

 

Son olarak Ankaragücü deplasmanında Novikovas'ın yüzde yüzlük penaltısının "es" geçilmesini yorumlayan Deniz Çoban, "Erzurumspor maçlarında sanki çok fazla tartışılan pozisyonlar oluyor, hep Erzurumspor'u konuşuyoruz" diyerek, MHK'ya göndermede bulundu. Deniz Çoban, Novikovas'ın Abdullah Durak tarafından düşürüldüğü pozisyonun "çok net penaltı" olduğunu ifade etti.

 

 

 

 

 

Programın yorumcuları da pozisyonun çok açık bir penaltı, hakemin görüş açısının da son derece müsait olduğuna dikkat çekerek, "Görmemesi mümkün değil" yorumunu yaptı. TRTspor'da yayınlanan "Hedef Süper Lig" programında da Novikovas'ın pozisyonu tartışılmayacak derece açık bir penaltı olduğu belirtildi, Erzurumspor'a karşı hakem hatalarının dikkat çekici boyuta ulaştığı ifade edildi.

 

 

 

 

YÖNETİM HALEN DAHA SUSUYOR!

Spor kamuoyunun tepkilerine neden olan hakem kararlarına Erzurumspor yönetiminin halen daha tepki göstermemesi de dikkat çekiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
bayar yarıyılı