SPOR Haber Girişi : 03 Temmuz 2022 20:20

Erzurumspor'un genel kurulu ertelendi...

Erzurumspor'un genel kurulu ertelendi...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un bugün yapılması gereken olağanüstü genel kurulu ertelendi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un bugün yapılması gereken olağanüstü genel kurulu hem başkanlığa kimsenin talip olmaması hem de kongrenin toplanması için gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle yapılamadı. Genel kurul, 10 Temmuz Pazar gününe ertelendi. 

 

 

Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi'nde bugün saat 16.00'da yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurulu'nun başlaması için delege yeter sayısına ulaşılamadı. Yaklaşık 45 dakika süren bekleyişin ardından kongrenin bu kez çoğunluk şartı aranmaksızın 10 Temmuz Pazar günü saat 16.00'ya ertelendiği açıklandı. Genel kurulun çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenmesinin perde arkasında bugüne kadar başkanlığa talip kimsenin olmaması büyük rol oynadı. 

Kongre için salona gelen az sayıda delege ve taraftara kısa bir konuşma yapan Asbaşkan Ahmet Dal, oldukça ilginç değerlendirmelede bulundu. Asbaşkanlığını yaptığı yönetime yönelik eleştirilerde bulunan ve "geç kaldık" değerlendirmesinde bulunan Dal, "29 Mayıs'ta İstanbulspor ile maç oynadık. Bizim 30 Mayıs itibariyle toplanıp, genel kurul kararı almamız ve 15 Haziran'a kadar da bu işi bitirmemiz gerekiyordu. Maalesef geç kaldık" dedi. 

Dal, bugün genel kurul sonrasında yönetim kurulunun kulüp tesislerinde toplanarak, çok önemli kararlar alacağını da duyurdu ve genel kurula katılan taraftarların "gerçek Erzurumspor taraftarı olduğu"nu savunarak, hepsine teşekkür etti. 

 

MUHTEMEL ADAYLAR KABUL ETMİYOR

Öte yandan adı başkan adaylığı geçen isimler İdris Akdemir, Murat Urkuç ve Serkan Aylanç'ın aday olma tekliflerini net bir şekilde geri çevirdikleri öğrenildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in "aday olun" tekliflerini geri çeviren 3 isimin dışında mevcut başkan Ömer Düzgün'ün de yeniden aday gösterilme girişimlerine net bir şekilde kapıları kapattığı biliniyor. 

Bu gelişmeler üzerine Başkan Sekmen'in ya bu isimleri ikna etmesi ya tüm bu isimler dışında farklı birini aday göstermesi ya da Asbaşkan olan Ahmet Dal'ı başkanlık için görevlendirmesi bekleniyor. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.