SİYASET Haber Girişi : 04 Temmuz 2022 16:00

ERZURUMSPOR’UN DÜŞTÜĞÜ HAL, ERZURUM’U YANSITIYOR

ERZURUMSPOR’UN DÜŞTÜĞÜ HAL, ERZURUM’U YANSITIYOR
“Geri kalmışlık ta, kalkınmışlık ta bir bütündür asla parçalanamaz.” diyen Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurumspor’un düştüğü halin şehri yansıttığını söyledi.  

3 Temmuz’da yapılan Erzurumspor Başkanlık kongresinde aday çıkmamasını değerlendiren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “ İşte Erzurum’un hali Pür Melali. Bir şehirde siyaset çok iyi durumda olup, ekonomi kötü olmaz, yada kültür sanat çok iyi durumda olup, spor geride kalmaz. Kalkınmıştık ta geri kalmışlık ta bir bütündür. Asla parçalanamaz. Erzurumspor’un bu gün düştüğü hal, aslında Erzurum’un yansıması. Koca Erzurum’da Erzurumspor’a sahip çıkacak, bir başkan adayı bulunamıyor.

 

 

 

  

 

Her işi siyasete malzeme ederseniz olacağı da budur. Başarı olunca sizin, başarısızlıkta suç yöneticilerin. Böyle bir anlayış olur mu? Her şeyi siyasete malzeme ettiniz, bu gün başkan adayı bile bulamıyorsunuz. Erzurumspor’un borcu yüz milyonu geçmiş. Nerede şimdi şampiyonluk kupasını kaldırıp poz veren siyasiler, milletvekilleri, belediye başkanları? Atı alan Üsküdar’ı geçti, siz daha başkanınızı belirleyemediniz.

 

 

 

 

Erzurumspor’un düştüğü hal aslında Erzurum’un halidir. Erzurum’da ticaret bitmiş, esnaf kan ağlıyor. 40 yıllık 50 yıllık firmalar birer birer konkordato ilan ediyor. Esnaf birer birer kepenk indiriyor. Para yok bu şehirde para. İnsanlar her geçen gün artan enflasyon altında inim inim inliyor. Şehirde eşraf bırakmadınız. İnsanlar göç ediyor. Erzurum her geçen gün kan kaybediyor. Bırakın siyasilerin tedavi etmesini, kanamayı bile durduramıyorsunuz. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanlar, Erzurum’u uçurduk, kaçırdık diyenler Neredesiniz?

 

 

 

 

Ama dadaşlar size sandıkta gerekli cevabı verecek. Kendisini umursamayanlarla, derdini dert edinenlerin farkını ortaya koyacak.” Dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.