SPOR Haber Girişi : 03 Eylül 2022 21:48

Erzurumspor, Tuzla'da dağıldı...

Erzurumspor, Tuzla'da dağıldı...
TFF 1. Lig'in 4'ncü haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşan Erzurumspor FK, rakibine 4-1 mağlup oldu.

ERZURUMEKSPRES - TFF 1. Lig'in 4'ncü haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşan Erzurumspor FK, rakibine 4-1 mağlup oldu. 

 

 

Maça müthiş bir başlangıç yapan ve henüz 5'nci dakikada Eren Tozlu'nun muhteşem asistiyle kaleciyle karşı karşıya kalan Martin Hasek'in golüyle 1-0 öne geçen mavi beyazlılar, 9 ve 11'nci dakikalarda Adeniyi'nin peş peşe gelen gollerine engel olamayarak bir anda 2-1 geriye düştü. 

İlk yarının son anlarında İbrahim ile ev sahibi ekip farkı 2'ye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Cisse ile bir gol daha bulan Tuzlaspor maçı da 4-1 kazanmayı başardı. 

Sezonun ilk 3 maçında ortaya koyduğu müthiş mücadele ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Erzurumspor FK'da bu maçta mücadele adına hiçbirşey ortaya konulmadı.  Mavi Beyazlılar da Cengizhan dışında etkili oyuncu olmazken, Samsunspor maçının kahramanı kaleci Göktuğ da yediği hatalı gollerle dikkat çekti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.