SPOR Haber Girişi : 18 Şubat 2021 12:06

ERZURUMSPOR KÜME DÜŞMEYECEK!

ERZURUMSPOR KÜME DÜŞMEYECEK!
Erzurum’da sosyal medyanın gündemine Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi’nin (CIES) Süper Lig öngörüleri düştü.

Erzurum’da sosyal medyanın gündemine Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi’nin (CIES) Süper Lig öngörüleri düştü. 2020-2021 Futbol Sezonu’nu şampiyon olarak Beşiktaş’ın kapatacağı tahmininde bulunan merkez, küme düşecek takım öngörüsü de yaptı. Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi’nin futbol falına göre; bu sezon Kayserispor, Ankaragücü, Denizlispor ve Gençlerbirliği küme düşecek. CIES’in Süper Lig tahmin tablosunda Erzurumspor’a ise, 44 puanla 17’nci sırada yer verildi. Erzurumspor taraftarlarının sosyal medyada sıkça paylaşıp beğeni koyduğu öngörüler, futbolseverler tarafından isabetli bir araştırma olarak yorumlanırken, kimi Erzurumsporlu taraftarlar ise, mavi beyazlı takımın bu sezonu 17’nci sıradan çok daha yukarıda tamamlayacağını dile getirdi.

 

 

 

 

MAVİ BEYAZLI TAKIM HAZIRLIKLARI SÜRDÜRÜYOR

Sosyal medyada CIES’in Süper Lig öngörüleri konuşulurken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise hafta sonunda oynayacağı Atakaş Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.  Pazar günü saat 13.30’da Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için yoğun bir idman programı yürüten mavi beyazlı ekipte, oyuncu grubunun hırs ve performansı ise göz dolduruyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın öğrencilerini çok özel oyun taktikleri üzerinde çalıştırdığı öğrenilirken, bu haftaki karşılaşmada sergilenecek futbolun çok büyük yankı uyandıracağı konuşuluyor.

 

 

 

 

BU MAÇ HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar, Atakaş Hatayspor’un ligin en formda ve dinamik ekiplerinden birisi olduğunu belirterek, “Bu maçtan galip ayrılması halinde Erzurumspor’umuzun önünde yepyeni bir serüven başlamış olacak. Teknik heyete ve takımımıza güvenimiz tam. Biz bu maçtan kesinlikle puanla ayrılacağız” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.