SPOR Haber Girişi : 01 Haziran 2021 16:58

ERZURUMSPOR KONGREYE GİDİYOR.

ERZURUMSPOR KONGREYE GİDİYOR.
Başkan Düzgün, kongre kararı aldı.

Erzurumspor'da kongre tarihi belli oluyor. Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, kongre kararı aldıklarını bu akşam tarihin netleşeceğini açıkladı.... 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in , Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Süper Lig'den düştükten sonra bazı kesimlerin "Erzurumspor'dan elini çek" diye kampanya başlattığı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, taleplere duyarsız kalmadı ve kulüpten elini çekme kararı aldığı ve bunu yakın çalışma arkadaşlarıyla paylaştığının öğrenilmesi gündeme bomba gibi düşmüşken, bir haberde Kulüp Başkanı Ömer Düzgünden Geldi. Başkan Düzgün Kongre kararı aldıklarını bu ayın 15-16 sı gibi kongre yapabileceklerini, konu ile ilgili gün almak için dernekler masasıyla görüşüldüğünü söyledi. Kongre tarihinin se bu akşam netlik kazanacağı, öğrenildi. 

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile dün akşam biraraya gelen Kulüp Başkanı Ömer Düzgün'ün "Ben artık devam etmek istemiyorum. Küfürler ve hakaretler artık dayanılmaz boyuta geldi" dediği, Sekmen'in de Düzgün'ün bu kararını, "Şahsen ben de seninle aynı fikirdeyim. Yaptığımız bu kadar işe karşın küfürler, hakaretler beni de yıldırdı. Ben de elimi çekiyorum" diyerek desteklediği öne sürüldü. 

Sabah saatlerinde kulüp çalışanları da Dernekler İl Müdürlüğü'ne "en yakın hangi tarihte kongre yapabiliriz?" diyerek müracaat ettiği öğrenilirken, kongre için tarihin 15-20 Haziran günleri arasında verilmesi bekleniyor. 

Başkan Düzgün'ün Dernekler İl Müdürlüğü'nden gelecek habere göre bugün veya yarın genel kurul kararını resmen duyuracağı ifade ediliyor...  

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.