SPOR Haber Girişi : 15 Mart 2021 10:12

Erzurumspor galibiyete hasret kaldı

Erzurumspor galibiyete hasret kaldı
BB Erzurumspor dün evinde karşılaştığı Trabzonspor ile sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Dadaşların bu sonuçla birlikte galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Süper Lig’in 30. hafta maçında BB Erzurumspor Kazım Karabekir Stadyumu'nda Karadeniz ekibi Trabzonspor’u konuk etti. Küme düşme hattını ve zirveyi yakından ilgilendiren müsabakada gol sesi çıkmazken, takımlar sahadan 1 puanla ayrıldı. Mutlak 3 puan hedefiyle sahaya çıkan iki ekip beraberliğe razı oldu.

 

 



5 maçtır kazanamıyor

 

 


En son deplasmanda oynadığı Rizespor maçından 2-1 galip ayrılan BB Erzurumspor o günden sonra oynadığı 5 maçta da galip gelemedi. Hatayspor'u kendi evinde ağırlayan mavi beyazlılar sahadan 3-1 mağlup ayrıldı, sonraki hafta Galatasaray deplasmanına giden Erzurum ekibi ikinci mağlubiyetini 2 golle Galatasaray'dan aldı. Kendi evinde Karagümrükle 2-2 berabera kalan Erzurumspor, İzmir deplasmanına gitti ve Göztepe Erzurumspor'u 3-1 yenmeyi başardı. Ligin 30. haftasında Trabzonspor ile kendi evinde karşılaşan Dadaşlar, gol bulamadı ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Dadaşlar oynadığı son 5 maçta sahadan 3 mağlubiyet 2 beraberlikle ayrılarak sadece 2 puan toplayabildi. Ligin sonlarına adeta demir atan mavi beyazlı ekip, Antalya deplasmanıyla yeniden çıkışa geçmek istiyor. Sonrasında Konyaspor'u evinde ağırlayacak olan ve ardından Gençlerbirliği deplasmanına gidecek Erzurumspor, üç maçtan dokuz puan çıkararak, düşme hattından uzaklaşmayı amaçlıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.