SPOR Haber Girişi : 26 Eylül 2021 00:02

Erzurumspor'da flaş gelişme... Erkan Sözeri bırakıyor mu?

Erzurumspor'da flaş gelişme... Erkan Sözeri bırakıyor mu?

ERZURUMEKSPRES - Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un TFF 1. Lig'in 7'nci haftasında Adanaspor'u kendi evinde 3-1 mağlup etmesinin ardından Mavi Beyazlı ekipte flaş gelişmeler yaşandı. B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ERKHABER TV'de canlı olarak yayınlanan Birebir Futbol programına katılarak, sezon başından bu yana süregelen prim sıkıntısının Çarşamba gününe kadar çözüme kavuşmaması halinde görevinden istifa edeceğini açıkladı. 

Erzurumspor'un Bursaspor galibiyetiyle başlayan ve son olarak Eyüpspor maçı sonrasında da devam eden galibiyet primlerinin ödenememesi durumu, kulüpte bardağı taşıran son damla oldu. Oyuncuların kendisine sürekli prim konularıyla ilgili gelmesi nedeniyle çok büyük zorluklar yaşadığını, para konularını konuşmaktan işini yapamaz hale geldiğini söyleyen Erkan Sözeri, "Sorun çözülmezse Perşembe günü ben yokum" dedi. 

ERKHABER TV'de yayınlanan Birebir Futbol programına telefon bağlantısıyla katılan teknik direktör Erkan Sözeri, gündeme bomba gibi düşen flaş açıklamalarda bulundu. Orkun Çizmeli, Levent Akpınar ve Burak Döşer'in hazırladığı programda konuşan Sözeri, mali konuların artık tolere edilebilir durumdan çıktığını, oyuncuların ve kendisinin muhatap bulamadıklarını ifade ederek, "Bu şartlarda devam etmem mümkün değil. Erzurumspor taraftarı beni affetsin. Ama şunu bilsinler ki, ben böyle bir radikal kararı alarak Erzurumspor'un hem geleceğini hem de şampiyonluğu kurtarıyorum. Yoksa bu şekilde devam ederse bizim şampiyonluktan bahsetmemiz söz konusu bile değil" dedi.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mevlüt tercan 26 Eylül 2021 07:47

    Verilen sözler yerine getirilmelidir Sözeri çok hakli