SİYASET Haber Girişi : 28 Nisan 2023 13:07

ERZURUM'UN SEVİLEN DOKTORLARINDAN OP.DR. MEHMET CENK TURGUT ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE GÖREVE BAŞLADI.

ERZURUM'UN SEVİLEN DOKTORLARINDAN OP.DR. MEHMET CENK TURGUT ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE GÖREVE BAŞLADI.
Daha önce Erzurum Şehir Hastanesinde görev yapan Op.Dr. Mehmet Cenk Turgut, Öğretim Üyesi olarak Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde göreve başladı.

Ortopedı ve Travmalojı alanında yaptığı ameliyatlarla adından söz ettiren ve hastalarına gösterdiği yakın ilgiyle tanınan Op.Dr. Mehmet Çenk Turgut, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak göreve başladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunu olan Erzurumlu Genç doktor Turgut, bundan sonra Yakutiye Araştırma hastanesinde hastalarına bakacak.

 

 

 

 

 

 

Tıp fakültesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı'nda göreve başlayan, Erzurum'un saygın Ortopedistlerinden biri olan Turgut, akademik anlamda yaptığı çalışmalarla da dikkat çeken bir isim. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sinan alptekin 11 Haziran 2023 17:56

    Slm hocam adınızı çok kişiden duydum şifa allahtan sebebiyette sizden olsun diye size gelmek isterim bende sol ayakta penorial sinir zedelenmesi var buda düşük ayak yaptı yürümekte zorluk çekiyorum bu sorunumu cozebilecekmisinuz hocam cvp yazarsanız çok sevinir ve mutlu olurum

  • osman arslan 28 Nisan 2023 14:10

    yolun açık olsun yiğidim