Erzurum OTOKAR bayisi Cindilli Otomotiv düzenlenen törenle açıldı.

OTOMOTİV sektörünün öncü markalarından Ford ve Volvo başta olmak üzere, sektörün değişik markalarının satış temsilciliğine, OTOKAR’ı da ekleyen OTOKAR Cindilli Otomotiv’in açılışına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Polat, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Stk Başkanları, İş adamları ve firma yetkilileri katıldı.

 

 

 

 

 

Tortum yolu üzerinde hizmete sunulan OTOKAR Cindilli Otomotivin açılış töreninde konuşan, iş insanı Muammer Cindilli,  OTOKAR’ın dünya markası bir şirket olduğunu, şirketin savunma sanayinde önemli işler başardığını, ürettiği ürünlerin dünyanın 60 ülkesine ihraç edildiğini belirtti. Cindilli, böylesi önemli bir firmanın ticari araç satış bayiliğini üstlenmiş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

CİNDİLLİ Otomotiv’in toplamda 130 çalışanı ile kent ekonomisine katkı yaptığını belirten, hedeflerinin istihdam edilen personel sayısını artırmak olduğunu kaydeden Muammer Cindilli, 'Yeni bir iş yeri demek, Erzurum ekonomisinin büyümesi, yeni istihdam alanları, yeni katma değer demek. İnanıyorum ki bu iş yeri, kent ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Erzurum’a hayırlı olsun.’ dedi.

 

 

 

 

 

 

Erzurum’un kendileri için çok önemli bir şehir olduğunu kaydeden Otokar Genel Müdür Yardımcısı Hasan Basri Akgül,”Cindilli Ailesinin bölgedeki ağrılığı, çalışma azmi ve başarısı takdire şayandır.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Konuşmaların ardından dualarla yeni iş yerinin kurdelesi kesildi.  

 

 

  • 4 / 1 Erzurum OTOKAR bayisi Cindilli Otomotiv düzenlenen törenle açıldı. 0

  • 4 / 2 Erzurum OTOKAR bayisi Cindilli Otomotiv düzenlenen törenle açıldı. 1

  • 4 / 3 Erzurum OTOKAR bayisi Cindilli Otomotiv düzenlenen törenle açıldı. 2

  • 4 / 4 Erzurum OTOKAR bayisi Cindilli Otomotiv düzenlenen törenle açıldı. 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
bayar yarıyılı