SİYASET Haber Girişi : 30 Nisan 2022 15:13

Erzurum günleri Erzurum'da yapılmalı

Erzurum günleri Erzurum'da yapılmalı
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde yapılan Erzurum tanıtım günlerine eleştirerek "Maksat Erzurum'un tanıtımı ise bu etkinlikler Erzurum'da yapılmalı" dedi.

ERZURUMEKSPRES - Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde yapılan Erzurum tanıtım günlerine eleştirerek "Maksat Erzurum'un tanıtımı ise bu etkinlikler Erzurum'da yapılmalı" dedi. "

 

 

 

Erzurum günleri düzenlenmek gerçekten Erzurum’u tanıtmak mı?Yoksa belli rant sağlamak mı?" diye soran Serhat Can Eş, "Herkes yolunda Erzurum’u düşünen yok.Eğer amaç Erzurumsa o zaman Erzurum’da yapın şehir dışındakileri Erzurum’a davet edin ki Erzurum’a faydanız olsun. Büyükşehirlerde Erzurumlu ailelerin çocukları Erzurum'a gelmeden, şehri bilmeden,  büyüyor. Sılayı Rahim programları organize edilip bu çocuklar şehre getirilmeli. Ayrıca zaman zaman turlar organize edilip, iş insanları şehre getirilerek,  Erzurum'un yatırım potansiyelleri anlatılmalı." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.