ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Mayıs 2020 12:20

Erzurum'da katliam gibi cinayet!

Erzurum'da katliam gibi cinayet!
Erzurum'da bir şahıs uzun namlulu silahla 5 kardeşi taradı!
Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Köseler Mahallesi’nde bu sabah resmen bir katliam yaşandı. İsmi henüz belirlenemeyen bir şahıs, uzun namlulu bir silahla 5 kardeşi kurşun yağmuruna tuttu. iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 5 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Köyde, jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan şüpheliler İ.Y. ve B.Y.  aranıyor.



İki aile arasında silahlı kavga: 5 ölü
Kız kaçırma arazi meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan aileler uzun namlulu silahlarla çatıştı.




Bugün öğle saatlerinde Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Köseler Mahallesi’nde meydana gelen silahlı kavgada geçmişte yaşanan kız kaçırma olayı yüzünden aralarında husumet bulunan Güneş ve Yıldız aileleri arasında arazi yüzünden yeniden tartışma yaşandı. 


Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çatışmanın yaşandığı kavgada Sıddık Güneş, Hasan Güneş, Baki Güneş, Sinan Güneş ve Sıracettin Yıldız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden şahıslardan birinin köy korucusu olduğu belirtiliyor.



Kavgaya karıştıkları belirlenen şüpheliler İ.Y. ve B.Y. olayın ardından kayıplara karıştı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için jandarma ve polis ekipleri operasyon başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.