SİYASET Haber Girişi : 13 Nisan 2022 19:07

ERZURUM'DA İYİ PARTİYE KATILIMLAR SÜRÜYOR

ERZURUM'DA İYİ PARTİYE KATILIMLAR SÜRÜYOR
İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığında yapılan törenle, Karaçoban bağımsız meclis üyesi Şerafettin Yiğit İYİ Parti saflarına katıldı

İYİ Parti Erzurum İl binasında yapılan törenle Karaçoban bağımsız meclis üyesi Şerafettin Yiğit'e rozeti İYİ Parti il başkanı Melih Kırkpınar tarafından takıldı.

 

 

 

 

 

 

Tören sırasında kısa bir konuşma yapan Kırkpınar, ''İYİ Parti olarak her gün yeni bir mutluluğa şahit oluyoruz. Partimize katılımlar çığ gibi artarken diğer yandan üye sayımızın sürekli artması bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Karaçoban ilçemiz ve diğer tüm ilçelerimizde halkın partimize büyük bir teveccühü var. Bizler bu güven ve teveccühe layık olmak için sürekli çalışacak ve vatandaşlarımıza layık olmak için elimizden geleni yapacağız.'' dedi.

 

 

 

 

İYİ Parti saflarına katılan Meclis üyesi Şerafettin Yiğit, ''İYİ Parti ailesine katılmanın mutluluğunu yaşadığım bu anlamlı günde, söyleyeceğim her kelime yetersiz kalacaktır. Maksadı ülkenin bekası, vatandaşların refahı olan bu büyük ailenin mensubu olmak benim için onurdur. İlçemiz Karaçoban'da İYİ partimize büyük bir sevgi ve ilgi var. Bizler kapı kapı dolaşıp insanlarımızın sesi olacağız. İYİ'ler ailesinin mensubu olmama fırsat veren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendi, genel merkezimizin değerli yönetimi, il başkanımız Sayın Melih Kırkpınar beyefendi ve İYİ partinin Erzurum'daki tüm teşkilatlarına sonsuz teşekkür ederim.'' dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.