SİYASET Haber Girişi : 15 Nisan 2021 12:25

ERZURUM'DA İNCE HEYECAN

ERZURUM'DA İNCE HEYECAN
Erzurum’da henüz tabelasını asmayan, ancak parti binasını tutarak, kurucu il başkanını belirleyen Memleket Partisi, 23 Nisan’a hazırlanıyor.

Erzurum’da son yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde % 9.88 oranla 41.516 oy alan Muharrem İnce, Memleket Partisi ile de taşları yerinden oynatmaya hazırlanıyor. Başlattığı ‘Memleket Hareketi’ni 23 Nisan’da partileştirmeye hazırlanan İnce, şimdiden 60 ilde teşkilatlanmayı başardı. Henüz parti tabelasını asmadan yapılan anketlerde % 12’nin üzerinde tercih edilen Muharrem İnce, "Türkiye'yi bu iktidardan da bu muhalefetten de kurtaracağız." İddiasıyla yola çıkıyor.

 

 

 

 

 

 

“Vatandaşa üçüncü bir yol sunuyoruz”, diyen İnce, muhalefette öz güven eksikliği olduğuna dikkat çekerek, “ Muhalefet iktidara meydan okuyamıyor. Çünkü iktidar muhalefetin siyaset tarzından, muhalefet de iktidarın siyaset tarzından memnun. Toplumu kamplaştırmışlar. Karpuz gibi bölmüşler. Herkes yerinden memnun. Ancak biz değiliz. Bu ülke bu iktidara da bu muhalefete de mecbur değil. Biz vatandaşımıza alternatif sunuyoruz.” diyor.  

 

 

 

 

 

 

Erzurum’da henüz tabelasını asmayan, ancak parti binasını tutarak, kurucu il başkanını belirleyen Memleket Partisi, 23 Nisan’a hazırlanıyor. Başta Cumhuriyet Halk Partisi olmak üzere bir çok partiden istifa ederek Memleket Partisi saflarına geçmek için, Partinin kurulmasını bekleyenlerin sayısı küçümsenmeyecek kadar fazla. Daha şimdiden 6 ilçe başkanını da belirleyen Memleket Partisi, Erzurum’da emin adımlarla ilerliyor.

 

 

 

 

 

Muharrem İnce’nin Parti Kurma heyecanı Erzurum’da seçmen üzerinde de etkili olmuş durumda. Sokakta, pazarda, köylerde, merkezde özellikle sosyal demokrat yapıya sahip Erzurumlular, heyecanla 23 Nisan’da açıklanacak parti kurucular kurulunu ve merakla kurucu il teşkilatının açıklanmasını bekliyor. Erzurum’da iktidara da muhalefete de tepkili olan seçmen için öyle görünüyor ki Memleket Partisi çekim merkezi olacak.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ferhat sazak 16 Nisan 2021 11:48

    Yolun acik olsun memleket hareketi ve saayin İnce.