SİYASET Haber Girişi : 02 Temmuz 2022 17:35

ERZURUM'DA CHP'Lİ GENÇLERDEN HALAYLI STANT

ERZURUM'DA CHP'Lİ GENÇLERDEN HALAYLI STANT
Erzurum CHP'de bir yandan saha çözüm çalışması sürerken, diğer yandan CHP Gençlik Kolları Cumhuriyet Caddesi'nde üye standı açtı.
ERZURUM'DA CHP'Lİ GENÇLERDEN HALAYLI STANT

İl Başkanı atandıktan sonra Erzurum'da Cumhuriyet Halk Partisine ciddi ivme kazandıran Suat Dülger, partisini Erzurum'da iyice görünür hale getirdi.

 

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde önceden Erzurum'da görmeye alışkın olmadığımız saha çalışmaları yapılıyor. Saha çözüm çalışmaları kapsamında, 11 bin 160 hane ve iş yerini ziyaret eden CHP'li gençler, şimdi de Cumhuriyet Caddesi'nde üyelik kaydı yapmak için stant açtı. 

 

 

 

 

 

 

Gençlik Kolları'nın türkülü, halaylı standına Erzurumlular da ilgi gösterdi.

 

 

 

 

 

 

Standı ziyaret eden CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger. " CHP Erzurum'da artık seçimlere kadar boş durmayacak. Siyasi rakiplerimiz bizi her yerde görmeye alışsınlar. Şehir merkezinde ve ilçelerde, ulaşmadığımız, parti politikalarını anlatmadığımız kimse kalmayacak.   Vatandaşlarımızın ilgileri de bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Erzurumlunun ilgisi anketlere de yansımış durumda. Daha şimdiden seçime neredeyse bir yıl varken, CHP Erzurum'da oylarını ikiye katladı. Daha da büyüyeceğiz. Yurtdaş neyin ne olduğunu görüyor." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.