GÜNDEM Haber Girişi : 04 Kasım 2023 00:42

Erzurum'da belediyelerden İsrail'e boykot... Tesislerde ürünlerin satışı yasaklandı...

Erzurum'da belediyelerden İsrail'e boykot... Tesislerde ürünlerin satışı yasaklandı...
Büyükşehir Belediyesi ve Palandöken Belediyesi, İsrail'in Gazze'deki zulmüne kayıtsız kalmadı. Belediyelerin tesislerinde İsrail menşeli ürünlerin satışı yasaklandı.

ERZURUMEKSPRES - İsrail'in Gazze'ye uyguladığı vahşete bir tepki de Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'dan geldi.

 

SEKMEN: FİLİSTİN'İN YANINDAYIZ

 

Sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan başkanlar, belediyelere ait tesislerde İsrail menşeli ürünlerin yasaklandığını duyurdular. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ''İşgalci ve terör devleti zalim İsrail’in ülkemizde satmış olduğu tüm ürünleri boykot ediyoruz. Belediyemize ait iştirak ve tesislerimizde, İsrail’e ait markaların ürünleri satılmamaktadır''dedi.
 

SUNAR: SOSYAL TESİSLERİMİZDE BOYKOT VAR

 

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ise yaptığı açıklamada, ''Palandöken Belediyesi olarak Sadabat Aile Çay Bahçesi, Teras Kafe ve Hızzek Kafede İsrail menşeli ürünlerin satışını yasakladık!'' ifadelerina yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.