SİYASET Haber Girişi : 25 Mayıs 2022 11:23

ERZURUM CHP’DE YOĞUN MESAİ 

ERZURUM CHP’DE YOĞUN MESAİ 
CHP Erzurum İl Teşkilatı, Genel Merkezden gelen heyetle, toplantılar yaparak, yol haritası belirliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Teşkilatı seçimlere 1 yıl kala çalışmalarını hızlandırdı. Genel Merkezle koordineli yürütülen çalışmalar kapsamında, CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Erzurum’a gelerek, İl Başkanı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları, İl ve İlçe yöneticileriyle seçim hazırlıkları ile ilgili eğitici toplantılar yaptı. Ayrıca Parti Meclis Üyesi Devrim Barış Çelik, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan’da Erzurum’da partililerle bir araya geldi. 

 

 

 


CHP İl Teşkilatında yoğun seçim mesaisi. CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Erzurum’da parti İl Binasında, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Yakın süreçte yapılacak, olası bir seçime ne kadar hazır olduklarını görmek için ziyaretler yaptıklarını belirten İlgezdi; “Son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın ve gençlik kolları başkanlarımızla birlikte, kendi alanları ile ilgili birebir görüşmeler yaptık. Bu çalışmalarımızla hem seçim güvenliği açısından hedem Erzurum’da partimizin durumu nedir tespitler yaptık.  İletişimde bir kural vardır. Girmedin ev, çalmadığın kapı senin değildir. Anlayışıyla hareket ediyoruz. Eminim ki Erzurum’da Dadaşlar bu seçimde gereğini yapacaklar. Başta İl Başkanımız Suat Dülger ve ilçe teşkilatımızın gayretleriyle Erzurum’da büyük bir başarıya imza atacağımızdan hiç kuşkum yok.” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Öte yandan, PM üyesi Devrim Barış Çelik, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan’ın katılımıyla il, ilçe, kadın ve gençlik kolları ile toplantılar yapıldı. 

 

 

 

 

 

 

CHP’nin yoğun mesaisiyle ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Suat Dülger, “ Genel merkezden gelen misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Yapılan toplantılarla, eksiklerimizi noksanlarımızı tespit ederek, yol haritaları belirliyoruz. Baharla birlikte sürekli sahada olacağız, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bu seçimde Erzurumluların CHP’ye hak ettiği değeğri vereceğini düşünüyoruz. Samimiyetle gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.