SİYASET Haber Girişi : 27 Nisan 2024 16:20

Erzurum burada, Ensar Nerede?

Erzurum burada, Ensar Nerede?
İYİ Parti Erzurum teşkilatı bu sorunun cevabını arıyor!

31 Mart seçimlerinde Türkiye geneli belediye başkanlığında yüzde 3.76, il genel meclislerinde yüzde 4.59 oy alan İYİ Parti, 5. Olağanüstü Kurultayı’nda delegeler, yeni genel başkanını belirlemek için toplandı. 

 

 

Ankara’daki ATO Congresium’da yapılan ve Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, Grup Başkanı Koray Aydın, Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın ile Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz'ın yarıştığı Kurultay öncesi türkiyenin dört bir tarafından teşkilatlar ve delegeler erken saatlerden itibaren salona geldiler. 

 

 

Erzurum'u Kurultayda Feride Eda Çalıkuşu, Eta Bayram ve Belkıs Korkmaz'ın temsil ettiği Kurultayla ilgili İyi Parti Erzurum İl Başkanlığı sayfasından ilginç bir paylaşım yapıldı. Üst Kurul Delegelerinin Kurultaydaki fotoğrafı ile ve "Tarihi bir kurultay yaşıyoruz. Erzurum teşkilatı kendi sorumluluk bilinci ile görevini yerine getirmek için Ankara’da . Erzurum burada,Ensar Nerede?" notuyla yapılan  paylaşım sonrası, İYİ Partililer İl Başkanı Kurultaya katılmadı mı yorumları yaptılar.  

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sunmani YILDIRIM 27 Nisan 2024 17:33

    Ensar yaz olduğu için tarlada çapa yapıyor hasbelkader kader gönderildi ya buda Erzurumun kaderi diyelim