SİYASET Haber Girişi : 02 Ocak 2023 09:55

ERZURUM’A VAAT İSTANBUL’A İNDİRİM

ERZURUM’A VAAT İSTANBUL’A İNDİRİM
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe sordu, " Bunu Erzurumlulara nasıl anlatacaksınız?"

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, Erzurum yerine İstanbul’da doğal gaza indirim yapılmasını sert bir dille eleştirerek, “ Bu akıl tutulmasıdır” dedi.

 

 

 

 

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Efe, “ Erzurum yerine İstanbul’a yapılan bu indirim, ülkenin nasıl bir keyfilikle yönetildiğinin açık bir kanıtı değil mi? Altı  ay kışla mücadele eden, zaman zaman eksi 30’ları gören Erzurum’da yaşayanların ne suçu var ki ülke genelinde doğal gazı en pahalı kullanan il konumunda? Erzurumlunun suçu her seçimde sezi yüzde 60 oranında oy vermesi midir?

 

 

 

 

Erzurumlu 6. Teşvik bölgesine alınmak ister, duymazsınız, Erzurumlu yıllardır bitirilemeyen, Kırık, Dallıkavak, Tekman tüneli der umursamazsınız. Erzurumlu söylemez barajı der oralı bile olmazsınız. Erzurumlu yeni stat ister, “önce bunun hakkını verin” dersiniz. Erzurumlu yüksek hızlı tren der, “ size hızlı tren yeter” dersiniz, onu bile yapmazsınız. Hafif raylı sistem diye vadedersiniz, “ ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlar” der yapmazsınız. Daha bir çok şeyi yazabilirim, ancak yıllardır, adeta söylemekten dilimizde tüy bitti. Erzurum’da doğal gazdan KDV alınmasın.

 

 

 

Erzurumlunun ısınma maliyetleri çok yüksek. İnsanlar kışı battaniye altında geçiriyor, çocuklar soğuktan hasta oluyor. Kombiyi yakmaya korkuyor, indirim yapamasanız bile en azından KDV’yi 6 ay, almayın diyoruz. Bizim sesimizi duymuyorsunuz. Niye mi çünkü bu şehir her seçimde size destek verdi de ondan. Bakın İstanbul’u kaybettiniz, hemen doğal gaza yüzde 12.13 oranında indirim yaptınız. Bu şehirde yaşayanların suçu size oy vermeleri mi? Erzurum milletvekillerine soruyorum, seçim dönemi Erzurumlulara bunu nasıl anlatacaksınız? “ dedi.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.