KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 28 Kasım 2022 13:28

ERZURUM’A NEFES OLDU

ERZURUM’A NEFES OLDU
Kısa süre önce kurulan Sahne Nefes, Erzurum'un sanat hayatına ciddi katkılar sağlıyor.
ERZURUM’A NEFES OLDU

Sanatçı Cihan Şengül tarafından kurulan Sahne Nefes, kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. Yerel ve ulusal sanatçıların sahne aldığı Sahne Nefes yaptığı organizasyonlarla adından söz ettiriyor.

 

 

Bu güne kadar Özge Polat, Volkan Söğüt, gibi Erzurum’un sevilen seslerinin sahne aldığı Sahne Nefes, ayrıca tanınmış sanatçıları da ağırlıyor. Özcan Türe, Oğuz Aksaç, Ender Balkır gibi güçlü seslerde Sahne Nefes’te Erzurumlularla buluştu.

 

 

Şehrin sanat hayatına ciddi katkılar sağlayan Sahne Nefes’in kurucusu Sanatçı Cihan Şengül, “ Amacımız, Erzurum’da müzikseverlere nezih bir ortamda hizmet vermek. Bu amaçlı kurduğumuz Sahne Nefes kısa zamanda şehrin beğenisini kazandı. Hemen her gün Erzurum’un değerli sesleriyle hemşerilerimizi buluşturuyoruz. Ayrıca yine yaptığımız organizasyonlarla da güçlü sesleri şehrimizde ağırlıyoruz. Daha önce Özcan Türe, Oğuz Aksaç, Ender Balkır müzik severlerle buluşturduk. 5 aralıkta da yine Tülay Maciran Sahne Nefes’te olacak.” dedi.     

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.