GÜNDEM Haber Girişi : 26 Eylül 2023 12:52

ERZURUM'A DEĞER KATACAK DEV YATIRIM YÜKSELİYOR

ERZURUM'A DEĞER KATACAK DEV YATIRIM YÜKSELİYOR
23 Temmuz Tarihinde temeli atılan ve Erzurum'a ciddi katma değer sağlayacak olan ACA Termal Otel İnşaatı yükseliyor.

Erzurumlu İş İnsanı Memet ACA'nın kendi memleketine yaptığı dev yatırım her geçen gün yükseliyor. Temeli 23 Temmuz'da atılan ACA Termal Otel, önümüzdeki yıl tamamlanacak. 

 

 

İş insanı Memet Aca tarafından, bölgedeki turizm altyapısının güçlendirilmesi amacıyla, 100 odalı ve 160 yatak kapasiteli beş yıldızlı termal otel inşaatı devam ediyor. Aziziye İlçesindeki 12 bin 500 m²’lik kapalı alana sahip yatırım tamamlandığında Erzurum'un uluslararası standartlarda tasarlanmış 8 suit, 1 kral dairesi olmak üzere toplam 100 oda ve 160 yatak kapasitesi ilk Termal Oteli olacak. 

 

 

Erzurum'a ciddi bir katma değer sağlayacak olan dev yatırımın 2024 yılında tamamlanması planlanıyor. Otel inşaatını ziyaret eden İş İnsanı Memmet Aca, " Şehirlerin kalkınması için sadece devlet yatırımları yetmez. Özel sektöründe taşın altına elini koyması lazım. Bizde doğup büyüdüğümüz memleketimiz için böyle bir yatırım planladık. Bugün burada çok arzu ettiğimiz termal otel ve tır parkının yükselişini birlikte izliyoruz. Erzurum'un batıya açılan yüzü olan Aziziye İlçemizi bu yatırımımızla dünyaya duyuracağız. İstihdama katkı sağlayacağız. Bütün Erzurumlu İş insanlarını şehrimize yatırım yapmaya davet ediyorum." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Burak kolaçoğlu 27 Eylül 2023 13:36

    Di hele görelim bakalım memleketinin insanını ne kadar seviyorsun