Erzurum'a bakanlık yakışır.

Seçimden zaferle çıkan ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumartesi günü kabineyi açıklaması bekleniyor.

 

 

Siyasi kulislerde bakan adaylarının isimleri konuşulmaya başlandı.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bugüne kadar her seçimde%70'in üzerinde destek veren Erzurum halkı doğal olarak yürütmede de temsil istiyor.

 

 

 

Başta İçişleri Başkanlığı yapmış olan Efkan Ala olmak üzere önceki dönem Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ, İş İnsanı Murat Şahsuvaroğlu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu ve Ulaştırma Profesörü Erzurum milletvekilliği yapmış olan Profesör Doktor Mustafa Ilıcalı.

 

 

 

Bahsi geçen isimlerin tamamı oturdukları koltukları doldurabilecek ve gerçekten samimi bir gayretle ülkenin kalkınması adına çaba gösterecek isimler.

 

 

 

Erzurum açısından da şehrin kalkınıp gelişmesi için icracı bir bakanlık son derece önemli. Ulaştırma anlamında yaptığı çalışmalarla Sadece Türkiye'de değil dünyada adından söz ettiren bir isim olan Prof Dr Mustafa Ilıcalı bana göre Ulaştırma Bakanlığı için adeta biçilmiş kaftan.

 

 

 

Ilıcalı devletin işleyişini bilen, milletvekilliği yaptığı için siyasetin içinde olan, vatandaşla sıcak diyaloglar kurabilen, alanının önde gelen isimlerinden biri.

 

 

 

Erzurum milletvekilliği yaptığı dönemde şehre çok ciddi katkılar sağlamış tuttuğunu Koparan özelliği ile bilinen çalışkan bir isim. Hem bir gazeteci hem de bir Erzurumlu olarak söylüyorum. Mustafa Ilıcalı'ya bakanlık çok yakışır.

 

 

Prof Dr Mustafa Ilıcalı, milletvekilliği bittikten sonra da Erzurum'la bağını hiç koparmamış Erzurum'u dert edinmiş isimlerden biri.

 

 

 

Ilıcalı'nın kabinede olmasının başta Erzurum olmak üzere ülkeye çok ciddi katkılar sağlayacağından hiç kuşkum yok.

 

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da Erzurum'a bugüne kadar verdiği desteklerden ötürü bu vefayı göstereceğine inanıyorum. Kabinede bir Dadaş gerçekten çok yakışır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.