EKONOMİ Haber Girişi : 06 Aralık 2019 15:43

ERZURUM'A 10 FABRİKANIN SÖZÜNÜ VERDİ

ERZURUM'A 10 FABRİKANIN SÖZÜNÜ VERDİ
Bakan Albayrak'tan Erzurum esnafına ziyaret
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Erzurum programı kapsamında kentte yer alan esnafı ziyaret etti.


Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan esnafı ziyaret eden Bakan Albayrak vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Ziyaret ettiği iş yerlerinde çalışanlarla fotoğraf da çekilen Albayrak’a Erzurumlu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 







Erzurumlu vatandaşlar Albayrak'a, "Babaya selamlarımızı söyle" isteğinde de bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selam gönderdi.







Bakan Albayrak Erzurum'A fabrika sözü verdi. Bakan Albayrak,  Malumunuz ülkemiz ekonominin her alanında büyük bir potansiyele sahip bir ülke. Son 17 yılda bu potansiyeli zaman zaman harekete geçirsek de ülkemizin karşı karşıya kaldığı sınamalarla bu süreçler dönem dönem kesintiye uğradı. Son 6 yıldır Gezi'yle başlayan olaylar, darbe girişimi, terör olaylarıyla Türkiye fiili bir savaş altında bıraktı. Özellikle son dönemdeki tüm bu ekonomik saldırılar da dahil olmak üzere tüm bu saldırmalarla başa çıktı. Artık yeni bir dönem Türkiye ekonomisini harekete geçirme zamanı. Türkiye’nin potansiyelini bir daha kesintiye uğramayacak şekilde harekete geçirmeye çalışacağız.







Erzurum
, bizim bir ve beraber olduğumuz zaman kenetlendiğimiz zaman neler yapabileceğimizi en iyi bilen kentlerden birisi. Büyük ve güçlü Türkiye ideali için omuz omuza kilitleniyoruz. Erzurum ekonomisini geliştirmek için valimiz ve milletvekillerimiz ile konuştuk. Yeni sanayi bölgesi ve Tekstilkent ile ilgili biz hepsine destek vermenin taahhüdünü veriyoruz.On fabrika daha yapacağız. Destek ve para bizden yeter ki siz bunları bitirin” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • yorgundemokrat 01 Ocak 1970 02:00

    Bak burası çok önemli(!) Inandınız mı?

  • Mehmet alan 01 Ocak 1970 02:00

    Biz bu sozleri her secimde millet vekillrrin her gelisinde duyuyoruz bence sozler tutulmayacak erzurum yine unutulacak bahse giren varmii