SPOR Haber Girişi : 29 Eylül 2021 13:02

Erkan Sözeri'den iddialı açıklamalar...

Erkan Sözeri'den iddialı açıklamalar...
Teknik direktör Sözeri, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Ankaragücü'nü mağlup edip, son haftalardaki başarılı gidişatı sürdürmek istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Ankaragücü'nü mağlup edip, son haftalardaki başarılı gidişatı sürdürmek istediklerini söyledi. 

 

 

Sabah antrenmanı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Erkan Sözeri, Adanaspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar sonrasında oluşan "kriz ortamı"nın ortadan kalktığını, herkesen sağduyuyla hareket ederek, sorunu tatlıya bağladığını ifade ederek, "Ankaragücü'nü mağlup ederek, yolumuza devam etmek istiyoruz. Şu anda herşey yolunda. Sorunlarımız da çözüldü, inşallah bundan sonra bir daha bu tür krizleri yaşamayız. Ankaragücü son maçında Bursaspor'u farklı mağlup etti ve iyi bir çıkış yakaladı. Formda bir ekip. Biz de formdayız, iyi yoldayız. İki takım da 15'er puanda. Zor bir 90 dakika bizi bekliyoruz. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah milli araya en iyi sonucu alarak gireceğiz. Milli maç arası sonrasında çok daha güçlü dönüp, daha hazır bir vaziyette sahaya çıkma imkanı bulacağız. Hep dedim, 8-9 hafta sonra gerçek hüviyetimize kavuşacağız diye. İnşallah milli maç arası sonrasında çok daha iyi oynayan bir ekip olarak sahaya çıkacağız" dedi. 

 

Sakatlıkları süren Aykut ve Mustafa Akbaş'ın durumunu da açıklayan Sözeri, "Aykut kesin olarak aramızda olmayacak. Aradan sonra ancak bizimle olabilecek. Mustafa Akbaş'ı da yurt dışına gönderdik. Dönüşünde tekrar bir bakacağız, oynayabilecek durumda mı değil mi diye. Ona göre kararımızı vereceğiz. Açıkçası oynatıp, bir daha sakatlanma riski varsa hiç riske atmayacağız. Gökhan Kardeş ve Mücahit, tecrübeli stoperlerimizin yokluğunda çok iyi görüntü verdiler. Sahaya 11 kişi çıkıyoruz ve oynayan her oyuncumuza güveniyoruz, inanıyoruz. Ankaragücü maçında da sahaya çıkacak her oyuncumuz, terinin son damlasına kadar savaşacak, bundan kimse şüphe duymasın" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.