GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 09 Haziran 2023 23:30 Haber Girişi : 09 Haziran 2023 09:21

ERÇİMSAN'IN GENEL KURULUNDA EBB'NİN YETKİLİLERİ DARP EDİLDİ 

ERÇİMSAN'IN GENEL KURULUNDA EBB'NİN YETKİLİLERİ DARP EDİLDİ 
Genel kurulda olaylar çıktı, EBB Yetkilileri darp edildi.

Aşkale Çimento Holding'in dün yapılan ve sonucu merakla beklenen Olağan Genel Kurulu beklenildiği gibi ertelendi. Hissedarların şirket yönetimine yönelik eleştirileri ve verilemeyen cevaplar nedeniyle zaman zaman gergin anların yaşandığı Genel Kurul, 1 ay sonraya ertelendi. Erteleme kararı, yaklaşık 30 yıl önce özelleştirilen Aşkale Çimento tarihinde "bir ilk" olarak kayıtlara geçerken, şirketin hissedarı Büyükşehir Belediyesinin yetkilileri saldırıya uğradı.

 

 

 

 

ERÇİMSAN Holding'in 8 Haziran cuma günü  yapılan genel kurulunda Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin (EBB) yetkilileri saldırıya uğradı. 

 

 

 

Edinilen bilgiye göre, ERÇİMSAN Holding'in yüzde 18 hissedarı olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin yetkilileri, Genel kurul bittikten sonra, genel kurul tutanaklarını beklerken holding yetkilileri ve güvenlikçilerin zorbalıklarına maruz kaldılar. 

 

 

 

Tutanakları almadan ayrılmayacaklarını söyleyen EBB üst düzey temsilcileri alandan çıkarılmaya zorlandılar, küfür ve hakarete maruz kaldılar. 

 

 

 

Genel kurulun yapıldığı salondan palas pandıras zorla çıkartılan EBB yetkilileri, holding çalışanları ve özel güvenlik mensuplarınca darp edildi. Salondan tesisin dışına kadar hakarete uğrayan ve darp edilen kurum yetkilileri, tesisin dışındaki uluslararası karayolunun bulunduğu mevkiye kadar saldırı ve hakarete uğradı. 

 

 

 

EBB yetkililerinin bu çirkin saldırıyı yargıya taşıyacakları öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.