SİYASET Haber Girişi : 20 Eylül 2023 12:30

ERBAKAN ESDİ GÜRLEDİ, KÜÇÜKOĞLU KAYITSIZ KALMADI

ERBAKAN ESDİ GÜRLEDİ, KÜÇÜKOĞLU KAYITSIZ KALMADI
YRP Lideri Fatih Erbakan'ın Erzurum kongresinde yaptığı konuşma günler sonra gündem oldu. Fatih Erbakan'ın Millet İttifakı için tek laf etmediği konuşmasında, hedefi AK Parti'ydi.

Basının ve kamuoyunun ilgi göstermediği Yeniden Refah Partisi Erzurum İl kongresi günler sonra gündem oldu.

 

 

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur ittifakının yanında yer alan Yeniden Refah Partisi İl Kongresine, AK Partili Belediye Başkanları ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu da katıldı. Kongredeki konuşmasında Fatih Erbakan, AK Partili Belediyeleri ve Hükumeti eleştiri yağmuruna tuttu. 

 

 

 

Konuşmasında, belediyelerde yolsuzluk ve rüşvet alındığı yönündeki iddiaları ile başlayan Erbakan, Belediye Başkanlarının " Bütün sülalesi zengin oluyor, şoförü zengin oluyor, özel kalemi zengin oluyor, koruması zengin oluyor. Belediye Meclis Üyeleri zengin oluyor" dedi. 

 

 

 

Orta vadeli ekonomi programını da eleştiren Erbakan, " Ekonominin yükü, vatandaşın sırtına vuruluyor. Bu tarz programlarla, yolsuzluğu, israfı, rüşveti durdurmadan, denk bütçeyi zorunlu hale getirmeden, bu işten kurtulmak mümkün değil. Vatandaşın bir cebine 5 TL koyuyorsunuz,öbür cebinden 10 TL, alıyorsunuz." dedi. 

 

 

 

Erbakan'ın konuşması sonrasında, hediyeleşme sırasında AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, konuşmadan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Küçükoğlu Erbakan'a, " Biz misafir perver insanlarız. Konuşmanızda Millet İttifakına tek kelime etmediniz. Eleştirdiğiniz konularda hükümetimizin yaptıkları da ortadadır. Milli Savunma sanayide yaptıklarımız ortada." dedi.  

 

 

 

İŞTE ERBAKAN'IN YAPTIĞI O KONUŞMADAN KESİTLER; 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.