GÜNDEM Haber Girişi : 01 Mart 2023 10:04

EN BÜYÜK AKPARTİ DÜŞMANI, HIRSIZLIK YAPAN MÜTEAHİTTİR.

EN BÜYÜK AKPARTİ DÜŞMANI, HIRSIZLIK YAPAN MÜTEAHİTTİR.
Ülkenin tanınmış hukukçularından Erzurumlu Avukat Ebubekir Elmalı, kitabın ortasından konuştu. " En Büyük AK Parti Düşmanı, Hırsızlık yapan Müteahhittir."

Kısa adı DEMBİR-DER olan, Genel Başkanlığını, Mehmet Metiner'in yaptığı, Demokrasi ve Birlik Derneği, Genel Başkan Yardımcısı, tanınmış hukukçu Avukat Ebubekir Elmalı'dan önemli mesaj. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Elmalı, " En Büyük AK Parti Düşmanı, Hırsızlık yapan Müteahhittir." dedi. 

 

 

Dernek olarak deprem sonrası bölgede yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken Avukat Ebubekir Elmalı, bölgeden izlenimlerini paylaştı. Afetin büyüklüğüne dikkat çeken Elmalı, Yıkım ve can kayıplarının önemli bir bölümünün de gerekli koşullara uygun konutların yapılmamış olmasına bağladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Elmalı, " Ak partili arkadaşlar biraz kendinize çeki düzen verin. Cumhurbaşkanını savunursunuz, ak partiyi savunursunuz. Bende savunurum. Reisi kimseyede yedirmeyiz. Ama müteahiti niye savunuyorsunuz. İkisini birbirine karıştırmayın. En büyük ak parti düşmanı hırsızlık yapan müteahhittir." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.