SİYASET Haber Girişi : 12 Kasım 2021 15:20

ELMALI'YA MEMLEKETİ ERZURUM'DA COŞKULU KARŞILAMA

ELMALI'YA MEMLEKETİ ERZURUM'DA COŞKULU KARŞILAMA
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcı ve MYK üyesi Av. Ebubekir Elmalı'ya memleketi Erzurum'da coşkulu karşılama.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcı ve MYK üyesi Av. Ebubekir Elmalı bu gün hava yoluyla Erzurum'a geldi.

 

 

 

 

Hava Alanıda, Parti Teşkilatı ve genç partililer tarafından coşkuyla karşılanan Av. Ebubekir Elmalı,bir dizi temaslarda bulunacak. 

 

 

 

 

 

 

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün A Takımında olan, Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Av. Ebubekir Elmalı, ayağının tozuyla parti il binasını ziyaret etti. Protokol ziyaretleri gerçekleştirecek olan Elmalı, STK Başkanlarıyla da bir araya gelecek. Parti İl Binası ziyareti sonrasında kısa bir açıklama yapan Elmalı, " Bu şehir Cumhuriyeti kuran şehirr. Bu şehir Mustafa Kemal'i bğrına basan, dağılmış parçalanmış bir imparatluğun ardından değişimi başlatan şehir. Memleketimde olmaktan son derece mutluyum. İnşallah bu sıkıntı sürecten de geçerken de 'Değişim' yine Erzurum'dan  başlayacak. Feraset sahibi Dadaşlar, üzerine düşeni yapacaktır. Bu coşkulu kalabalık bunun en güzel örneği." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.