SİYASET Düzenleme Tarihi : 13 Kasım 2021 18:00 Haber Girişi : 13 Kasım 2021 14:16

ELMALI, SİYASET DADANMIŞLARLA DEĞİL, ADANMIŞLARLA YAPILIR.

ELMALI, SİYASET DADANMIŞLARLA DEĞİL, ADANMIŞLARLA YAPILIR.
Türkiye Değişim Partisi Hukuk Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ebubekir Elmalı, Erzurum'da protokol ve STK ziyaretleri gerçekleştirdi, Basın toplantısı düzenledi.
ELMALI, SİYASET DADANMIŞLARLA DEĞİL, ADANMIŞLARLA YAPILIR.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MYK üyesi  Avukat Ebubekir Elmalı, memleketi Erzurum'da bir dizi temaslarda bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer'i makamında ziyaret eden Elmalı, Erzurum'la ilgili bilgiler aldı. 

 

 

 

 

 

 

STK Başkanları ile de bir araya gelen Elmalı, ERK Habar Tv'de Usta Gazeteci Sinan Özçaylak'ın konuğu oldu. Özçaylak'ın sorularını yanıtlayan Elmalı. " Türkiye Değişim Partisi ne sağ ne de sol bir parti. Biz kendimizi siyasette merkezde konumlandırıyoruz. Bizi kimse başka partilerle karıştırmasın. Yeni kurulan partilerin çoğu küskünlerden oluşuyor. Yani zaten bir tabanı var ve o tabandan küsenler, umduğunu bulamayanlar yeni bir parti kurabiliyor. Biz öyle bir parti değiliz. Biz gerçekten Yeni bir partiyiz. Liderimiz çok tecrübeli, çok iyi ancak partimiz yeni. Dolayısıyla yeni kurulan partiler ADANMIŞ'lardan kurulur. Eski partiler de DADANMIŞ'lardan oluşur. ADANMIŞ'lar partiye emek verir, karşılık beklemezler, Parti biraz büyüdükçe DADANMIŞ'lar gelir. ADANMIŞ'larla DADANMIŞLAR'ın en büyük farkı şudur; ADANMIŞLAR, milletin menfaatleri için çalışırken, DADANMIŞ'lar kendi menfaatleri için çalışır. Eğer bir partide artık DADANMIŞ'lar ADANMIŞ'ları geçmişse o partiden artık hizmet bekleyemezsiniz. Hele hele bu parti 20 yıldır kesintisiz ülkeyi yönetiyorsa, orada neredeyle herkes DADANMIŞ'tır. Dolayısıyla biz şu anda ADANMIŞ'larla yol yürüyoruz. ADANMIŞ'lardan millete hizmet gelir." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

Erzurum ziyaretinin ikinci gününde Sway Otel'de gazetecilerle bir araya gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ebubekir Elmalı bir basın toplantısı düzenledi.

 

 

 

 

 

 

 

İl Başkanı Kadir Genç, Kadın Politikaları Başkanı Sıdıka Özcan, ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Elmalı, Türkiye Değişim Partisi olarak ittifaklara bakış açısını anlattı.

 

 

 

 

 

 

Şemsiye örneğig veren Elmalı, " Ben ittifakları bir şemsiye altında toplanan insanlara benzetiyorum. Eğer bir şemsiyenin altına birden fazla insan girmişse hepsinin ıslanmaması mümkün değildir. Ya sağ omuzu, ya sol omuzu, ya sırtı ıslanmak zorundadır. Bakın bu gün Millet İttifakına bakalım. Mesela Cumhuriyet Halk Partisi ile Saadet Partisi hangi ortak müştereklerde ittifak ediyorlar. CHP'nin ideolojisi ile SP'nin ideolojisi bir mi? Bu partiler nelerden feragat ediyorlar. Tabanlarına ihanet ediyorlar bence. Çünkü bir aday çıkaracaksınız ve o aday tabanın ideolojisini ne derece yansıtacak. Aynını Cumhur İttifakı için de söyleyebiliriz. AK Parti ne kadar ülkücü olacak, MHP ne kadar muhafazakar olacak. Milliyetçi ideolojiyi savunan MHP seçimlerde liderini aday gösteremiyor. Netice itibariyle, her ideoloji iktidar olmak için var olur, amacınız iktidar olmaktır. Ancak ideolojinin içinden iktidar olmayı çıkarırsanız o ideoloji yaşayamaz ve ölür." dedi. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.