GÜNDEM Haber Girişi : 30 Kasım 2021 10:13

ELMALI, HATADA ISRAR ETMEDİLER.

ELMALI, HATADA ISRAR ETMEDİLER.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av.Ebubekir Elmalı, Başkan Sekmen'in ve Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün açıklamalarını olumlu bulduğunu belirtti.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı, önce Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ardından da AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün 2. OSB’de ki zemin kayması nedeniyle, yeni bir alan belirleme çalışmalarını olumlu bulduğunu belirterek, “ Yanlışta ısrar etmemeleri bizi Erzurum adına sevindirmiştir.” dedi.

 

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde 2. Organize Sanayi bölgesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, . Organize Sanayi Bölgesinde artık yatırım yapılamayacağını, o bölgede mağdur olan girişimcilere farklı bir bölgede Devlet tarafından fabrikalarının yapılarak teslim edilmesi gerektiğine dikkat çekmiş, 1. Organize Sanayi Bölgesinin arsalarının genişletilmesi gerektiğine vurgu yapmıştı.

 

 

 

 

 

Elmalı’nın açıklamaları sonrasında, önce Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ardından da AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Yeni bir organize sanayi bölgesi için harekete geçildiğini, 1. Organize Sanayi Bölgesinin arazilerinin genişletilme için çalışmalara başlatıldığını açıkladılar.

 

 

 

 

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ebubekir Elmalı, “ Yanlışta ısrar etmemeleri bizi mutlu etmiştir. Ancak 2. Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yaparak mağdur olan müteşebbislerin zararı da devlet tarafından karşılanmalıdır. Neticede yer belirlenirken 1998 yılında yapılan zemin etüdü raporlarına itimat ederek, bu alanda yapılaşma olabilir diyen kendileri. Bu iş bilmezliğin ceremesini vatandaş çekmemeli. Bu konuda da İl Başkanı Mehmet Emin Öz’den açıklama bekliyoruz.”dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.