SİYASET Haber Girişi : 06 Ocak 2024 19:27

Elmalı: Benim için başarı hemşehrilerimin gönlünü kazanmaktır...

Elmalı: Benim için başarı hemşehrilerimin gönlünü kazanmaktır...
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ebubekir Elmalı, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Elmalı, ''Hizmet için illa makama da gerek yoktur''dedi.

ERZURUMEKSPRES - AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Ebubekir Elmalı, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Elmalı, ''Hizmet için illa makama da gerek yoktur''dedi.

 

 

 

Elmalı, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 

''Yarın Erzurum’un da içinde bulunduğu 12 Büyükşehir ve bir kısım şehirlerin belediye başkan adaylarımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan  tarafından açıklanacak. Bu bir hizmet yarışıdır. Genel merkez kurumsal aklının en doğru isimleri belirlediğinden tereddütüm yoktur. Elbette bir makamda hizmet etmek önemlidir. Ama temel motivasyon eğer memleket sevdası ise hizmet için illa makama da gerek yoktur. Zira samimi olana memlekete hizmetin binbir yolu vardır. Benim için başarı hemşerilerimin gönlünü kazanmaktır.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.