GÜNDEM Haber Girişi : 30 Aralık 2021 17:15

EFE, ÖĞRETMENLERİMİZ, KIYMETLİLERİMİZDİR

EFE, ÖĞRETMENLERİMİZ, KIYMETLİLERİMİZDİR
Okulu ziyarete giden İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, "Öğretmenlerimiz bizim kıymetlilerimizdir. Yapılan saldırıyı kınıyoruz" dedi. 

Erzurum'da  Kayakyolu Çimento Müstahsilleri İşverenler Sendikası Ortaokulunda, Okul Müdürü Erdem Koç, ve öğretmenler Abdullah Çarlığa, Muhammet Tahir Fırat'ın öğrenci velileri tarafından darp edilmesi sonrasında, öğretmenlere destek ziyaretleri sürüyor.  Okulu ziyarete giden İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, "Öğretmenlerimiz bizim kıymetlilerimizdir. Yapılan saldırıyı kınıyoruz" dedi. 

 

 

 

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, " Öğretmenlerimiz bizim kıymetlilerimizdir. Ne diyor Hazreti Ali; 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.' Toplumumuz her bireyinin, zaten zor koşullarda görevleri ifa eden öğretmenlerimizi yaklaşımı bu olmalıdır. İşlerini zorlaştırmak yerine, evlatlarımızı kendi evlatları gibi gören öğretmenlerimize destek olmalıyız. Saldırıya uğrayan öğretmenlerimizin nezdinde tüm eğitim camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz, her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz" dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.