Efe, esnafın derdi ile dertlendi

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe Palandöken'de esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, esnafın dertlerini dinleyen Efe, " Bu zor şartlardan hep birlikte, kurtulacağız" dedi...

 

 

 

 

 

Esnaf ziyareti sonra basın açıklaması yapan Ahmet Han Efe, “Suni gündemler oluşturup günü geçirmeye çalışan iktidar, esnaftan habersiz davranmakta ısrar ediyor. Gezdiğimiz her yerde iflas bayrağı çekmiş esnaf profili ile karşı karşıyayız. Bir tane vatandaşımız halinden memnun değil. Borçlar almış başını gidiyor. Telefonlara cevap veremiyor esnafımız. Zincir marketlerin karşısında hayatta kalma mücadelesi veren esnafımızın sesini duyan yok.

 

 

 

 

 

Yandaşların keseleri dolu, tuzları kuru ama vatandaşımız ekmek bulamıyor. Oy anketleri yapacağınıza, esnafa siftah ve borç anketi yaptırın. O zaman ülkenin hali de ve olası seçimde alacağınız sonuç ortaya çıkar. Vatandaşlarımız mutsuz, gülmeyi unuttular. Birileri halen daha her şey mükemmel diye nutuk atıyor. Yeter insanımıza çektirdiğiniz bu işkence. Kalıcı çözümler bulması artık mümkün olmayan iktidar partilerine sandık yolu görülmüştür. Uzattıkları her gün ülke daha da geriye gidecek ve vatandaşımız fakirleşecektir. İYİ Parti olarak biz, vatandaşımızın sesi olmaya devam edecek ve bunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

 

 

 

 

  • 3 / 1 Efe, esnafın derdi ile dertlendi  0

  • 3 / 2 Efe, esnafın derdi ile dertlendi  1

  • 3 / 3 Efe, esnafın derdi ile dertlendi  2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
bayar yarıyılı