GÜNDEM Haber Girişi : 29 Ağustos 2021 16:39

Efe'den 30 Ağustos mesajı...

Efe'den 30 Ağustos mesajı...
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe 30 Ağustos Zafer bayramı dolasıyla bir açıklamada bulundu.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe 30 Ağustos Zafer bayramı dolasıyla bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada Efe, “30 Ağustos Zaferdir, 30 Ağustos Milli birlik ve beraberliktir, 30 Ağustos destandır. Atalarımızın verdiği o büyük mücadele tarihe altın harflerle yazılmıştır. O gün işgal kuvvetlerinin hevesleri kursaklarında kalmış ve hain emelleri denize dökülmüştür''dedi.

 

Efe açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Anadolu'nun Türk yurdu olduğunu ve sonsuza kadar öyle kalacağını tüm dünya bir kez daha görmüş, bir ulusun özgürlük destanına şahitlik etmiştir. Toprağın sadece toprak değil, uğruna kanlar ve canlar feda edilecek Vatan olduğu gerçeği hafızalara kazınmıştır. Şanlı ordumuz aziz milletimizle birlikte işgalcilere geçit vermemiştir. Zaferle dolu tarihimiz büyük bir Zaferi daha tüm dünyaya ilan etmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve özlemle anıyor, yüce milletimize birlik ve beraberlik diliyorum,” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.