GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2018 00:48

Düzgün'den TATLI jest...

Düzgün'den TATLI jest...
Düzgün Marketler Grubu çalışanları yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Süper Lig takımlarını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.

ERZURUMEKSPRES - Düzgün Marketler Grubu’ndan Süper Lig takımlarına jest.  Düzgün Market yönetim kurulu adına Serdar Ertek ve bazı çalışanlar yeni sezon öncesi yüksek irtifa kamplarını Erzurum’da sürdüren Altınordu, Göztepe, Akhisar Belediyespor, Kayserispor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor ve Hataysporlu futbolcuları kamp yaptıkları otelde ziyaret ederek tatlı ikramında bulundular.

 

Erzurum’u tercih eden Süper Lig takımlarını hem ziyaret edip hem de Erzurum’u tercih ettikleri için teşekkür etmek adına tatlı ikramında bulunduklarını belirten Düzgün Market Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, “Düzgün Marketler Grubu olarak şehrimizin tanıtımına katkıda bulunan herkese minnettar olduğumuzu söylemek isterim. Erzurum’da kamp yapan futbol takımlarımıza burayı tercih ettikleri için hem teşekkür edip hem de yöresel tatlımız olan kadayıf dolması ikram ettik”dedi.

 

Akhisarspor Teknik Direktörü Saffet Susiç, Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez,  Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş ve Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal ise Düzgün Market Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün ve tüm çalışanlara tatlı jestinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.