GÜNDEM Haber Girişi : 02 Mart 2023 13:33

Dünyaca Ünlü Kuaför Harun Cici mesleki tecrübelerini aktaracak

Dünyaca Ünlü Kuaför Harun Cici mesleki tecrübelerini aktaracak
1997 yılından bugüne varlığını sürdüren EFC Akademi Eğitim Kurumları mesleki kurs eğitimlerini başarılı bir şekilde vererek, katılımcılarını meslek hayatlarına hazırlamaya devam ediyor.

ERZURUMEKSPRES - Erzurum'un yanı sıra tüm Dünya'ya uzaktan eğitim vererek, mesleki eğitimler alanında yenilikçi ve modern eğitim anlayışıyla hizmet gösteren EFC Akademi Nisan ayı itibariyle yepyeni bir projeye daha imza atacak.

 

 

 

3960 branşta kurs eğitimi veren EFC Akademi Kuaförlük dalında da harekete geçerek Dünyaca Ünlü Kuaför Harun Cici ile anlaşma sağladı.

Mesleki yaşamında ilerleme kaydetmiş ülkemizin önde gelen Bayan Kuaförlerinden Harun Cici Nisan ayından itibaren EFC Akademik Eğitim Kurumlarında kursiyerlere mesleki tecrübelerini aktaracak.

Projenin detaylarından bahseden  EFC Akademi Genel Müdür Yardımcısı Nagihan Turalıoğlu Bugüne kadar pek çok alanda eğitim vererek kursiyerlerine geniş iş imkânları sunuyoruz. Nisan ayının başından itibaren de kapsamlı kuaförlük eğitimleri ile de hizmet vereceğiz. Üstün deneyim ve uzmanlığı ön planda tuttuğumuzdan dolayı özellikle Ülkemizin tanınan ve sevilen kuaförlerinden Harun Cici ile konuştuk. Uzman kadromuzla sağladığımız kurslar sayesinde vizyoner ve sektöre hakim kuaförler yetiştirmek öncelikli hedefimiz. Artık biz kurumumuzda belgelendirmenin yanı sıra yüz yüze eğitimler de vereceğiz. Alanında uzman Eğitmenlerimizle bu konuda görüşmelerimizi sağlıyoruz. Bugüne kadar Web & Grafik Tasarımcılığı bölümümüzde yaratıcılığın gücü, Bilgisayarlı Muhasebe bölümünde firmaların en önemli yapı taşı olan finans karakteristiği, Moda Tasarım, Stilistlik ve Modelistlik eğitimlerimizde ise piyasayı takip eden zengin içeriklerle kursiyerlerimizin mezun olmasını sağladık. Nisan ayının ilk haftasında projemizi hayata geçirip eğitimlere devam edeceğiz’’ diye konuştu.

 

EFC AKADEMİ HAKKINDA

EFC Akademi 1997 yılından buyana iş kazandıran mesleki kurs eğitimlerini başarılı bir şekilde vererek, katılımcılarını meslek hayatlarına hazırlamaktadır.

Erzurum'un yanı sıra tüm Dünya'ya uzaktan eğitim vererek, mesleki eğitimler alanında yenilikçi ve modern eğitim anlayışıyla hizmet göstermektedir.

Detaylı bilgi için:   (442) 233 60 11

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.