SPOR Haber Girişi : 15 Aralık 2022 10:27

Dünya Okullar Kış Oyunları için geri sayım başladı

Dünya Okullar Kış Oyunları için geri sayım başladı
ISF Winter Gymnasiade 2023-Erzurum” organizasyonu için geri sayım başladı.

Yaklaşık 2 ay sonra gerçekleşecek “Dünya Okullar Kış Oyunları” organizasyonu hazırlıkları kapsamında, Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Ömür Fatih Karakullukçu, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ile birlikte hazırlık/koordinasyon kurulu ile bir araya gelerek süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e de süreç hakkında bilgi veren heyet, organizasyonun sağlık ve güvenlik konularına ilişkin ilgili kurum amirlerini ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulundular.

 

 

 

 

 

 

 


İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek ve İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir’i makamlarında ziyaret eden heyette; Spor Hizmetleri İl Müdürü ve Organizayon Koordinatörü Sn. Ahmet Çelebi, Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Organizasyon Koordinatörü Prof. Dr. Fatih Kıyıcı, Doç. Dr. İzzet Uçan ve diğer yetkililer yer aldı.

 

 

 

 

 


Cumhuriyetin 100. yılında Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Erzurum’dan tüm dünyaya sevgi barış ve birlik mesajlarını; başarılı bir organizasyonla ileteceklerini ifade eden Ömür Fatih Karakullukçu, sürecin başarılı bir şekilde ilerlemesi nedeniyle Kordinasyon Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.