DÜNKANININ ÖNÜNE GİDİP MEGAFONLA ALACAĞINI İSTEDİ, DARP EDİLDİ.

Erzurum'un Tebrizkapı semtinde esnaflık yapan Murat Haksever, 2012 yılında bir komşusuna 50 bin TL'lik altın borcu verdi. O günden bu güne parasını alamayan Haksever, ilginç bir yöntemde alacağını istedi. Eline megafon alan Haksever, " Benim paramı verin, cumaya gitmekle bu işler olmuyor" diyerek alacaklısının dünkanının önünde hakkını istedi. Olay sonrası Borçlusunun çocukları tarafından darp edilen haksever, şikayetçi olacağını söyledi. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Recep dogan30 Aralık 2020 09:33

    Alacaklı her zaman haklidir

  • Cizbiz26 Aralık 2020 23:09

    oncelikle her iki tarafida taniyorum. lakin yurusoy borcunu odeyemecek kadar dustugunu sanmiyorum. ticaretlerinde maalesef girgitlar. eger ki murat beyi artik son ratteye getirdiler ise cidden com yazik. erzurumda yurusoy imajini kaybetmistir.

  • Fatih dolu25 Aralık 2020 22:16

    Vatandaş eğer mikrofunu eline alıp alacağını istiyorsa yüzde yüz haklıdır ve de hem küfür edip hemde darp ediyorlar yazıklar olsun murat abi çok sevdiğimiz bir abimiz asla hakkı olmayan bir parayı istemez nazik ve kibar bir beyfendi ve dahi insanlarla güzel diyaloğu olan biri