SİYASET Haber Girişi : 21 Şubat 2022 13:13

DÜLGER TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

DÜLGER TARİHİ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR
CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, Millet İttifakı bünyesinde 6 partinin bir araya gelmesini, tarihi bir dönüm noktası olarak nitelendirdi.

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, yaptığı yazılı açıklamada, farklı görüşlerdeki siyasi partilerin bir masa etrafında oturup, ülke meselelerini tartışmasının, Türkiye'de özlenen bir fotoğraf olduğuna dikkat çekerek, " Bu güzel günler için dönüm noktasıdır." dedi. 

 

 

28 Şubatta yeniden bir araya gelecek olan millet İttifakı bünydeki siyasi parti Genel Başkanlarının, milletin umudu olduğunu belirten Dülger, " Uzun zamanan beri unuttuğumuz, demokrasi ve istişarenin yeniden ülkede egğemen olabilmesi için önemli bir başlangıç oldu. Bu toblo eski Türkiye özlemidir. Demokrasinin hakim olduğu, üstünlerin değil, hukukun üstün olduğu, kararların istişare ile alındığı çağımızın ifadesiyle bir yönetişim anlayışıdır." dedi. 

 

Türkiye'de siyasetin yeniden şekillendiğini belirten Dülger, "  Ülkemizde bugün Cumhur İttifakı Sağ, Millet İttifakı Merkez ve HDP ile sosyalistler Sol ittifak peşindedir. Millet İttifakı siyasette ki merkezde oluşan boşluğu doldurmuştur. CHP sol partidir ancak bulunduğu ittifak noktasında merkezdedir. Çünkü ittifaktaki diğer partiler merkez partileridir.

 

 

Tıpkı Genel Başkanlar düzeyinde olduğu gibi yerelde de Millet İttifakının temsilcileri olarak birlikte çalışmalarımızı yütürüyoruz. Yıllardır ihmal edilmiş Erzurum'un sorunlarının çözümü noktasında ciddi fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Gayemiz şehrin, şehir insanının menfaatleri. CHP'nin de Millet İttifakına mensup diğer partilerinde oy oranları Erzurum'da her geçen gün artıyor. Geliyor Gelmekte Olan" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.