GÜNDEM Haber Girişi : 27 Nisan 2022 12:02

DÜLGER, SORUMLULUKLARIMIZI HATIRLAMAMIZA VESİLE OLSUN

DÜLGER, SORUMLULUKLARIMIZI HATIRLAMAMIZA VESİLE OLSUN
CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, "Kadir Gecesi'ni kutlarken, Kuran'ı Kerim’in, özgürlük, adalet, barış, hoşgörü, ahlak, ilkelerini unutmadan, davranmayı, kendimize şiar etmeliyiz dedi. 

CHP İl Başkanı Suat Dülger Kadir Gecesi'ni kutlamak için yayınladığı mesajında şunları söyledi; " Müminler Kadir Gecesi'ni idrak ediyor. Kadir Gecesi inananlara bir takım sorumluluklar yüklüyor. Bu geceyi önemli kılan Kuran’ın müjdelenmesidir. Kuran ahlakıyla donanmaktır. Açların, açıkta kalanların, yoksulların halini anlamak empati kurmaktır. Haksızlığa hukuksuzluğa karşı çıkmaktır. Ne diyor Hz. Peygamber;’ Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır. Ülkemizdeki mağdur vatandaşların, mağduriyetlerinin giderilmesi için çaba harcamaktır. Zulmedenlerin karşısında durmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecesi'ni kutluyor yurttaşlarımıza ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.