SİYASET Haber Girişi : 26 Aralık 2021 14:10

DÜLGER, KOLTUĞUNDA OTURMUYOR

DÜLGER, KOLTUĞUNDA OTURMUYOR
Erzurum CHP İl Başkanı olarak atanan Suat Dülger, kısa sürede partisine dinamizm kattı. Dülger, hemen her gün merkezde belirlediği bölgelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu kez adres Çaykara Caddesiydi...

Cumhuriyet Halk Partisi'ni Erzurum'da görünür kılan İl Başkanı Suat Dülger koltuğunda oturmuyor.

 

 

 

 

Başkan olarak atanması sonrasında kolları sıvayan Dülger, Her gün merkezde bir bölgede esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. 

 

 

 

 

 

 

 

İl Teşkilatı, Yakutiye İlçe Teşkilatı ve  İl Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Çaykara Caddesinde esnaf ziyaretleri yapan, CHP heyiti esnafın sorunlarını dinledi.

 

 

 

 

İşsizlikten yakınan esnaf, döviz kurundaki düşüşün fiyatlara henüz yansımamasından şikayet etti. BAĞKUR VE SSK primlerini ödemekte zorlandıklarını belirten esnaf, Erzurum'da ekonomik sıkıntıların diğer şehirlere oranla daha yüksek düzeyde hissedildiğini belirttiler. 

 

 

 

 

 

CHP İl Başkanı Suat Dülger ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında; " Ziyaretlerimizi gerçekleştirirken, siyaset yapmıyoruz, vatandaşların dertlerini sıkıntılarını dinlemeye gayret gösteriyoruz. Mutlu olduğunu ifade eden esnafımız neredeyse yok. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Erzurumlu hemşerilerime şunu söylemek istiyorum, Doğunun yıkılmaz kalesi olan Erzurum uzun yıllardır tek kanadıyla uçmaya çalışıyor. Tercihini hep sağ partilerden yana kullandı. 40 yıldır hem sağ görüşe sahip milletvekillerini meclise gönderdi. Oysa Erzurum'un bu gün bile konuşulan esfane Belediye Başkanı Orhan Şerifsoy CHP'li, Yaptıkları ortada. Önüzdeki seçimlerde her evden ödünç bir oy istiyorum. Bizi meclise göndersinler., eğer sorunların çözümü, şehrin kalkınması noktasında gerekeni yapmazsak, bir kırk yıl daha bize millitvekili çıkaracak oyu vermesinler." dedi.  

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.