SİYASET Haber Girişi : 24 Ocak 2022 11:18

DÜLGER'DEN ÖZ'E CEVAP

DÜLGER'DEN ÖZ'E CEVAP
Erzurum'da iktidar ve muhalefet arasında Demokrasi ve Kurtuluş Savaşı" polemiği. AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'e muhalefetten ilk cevap, CHP İl Başkanı Suat Dülger'den geldi.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün, “Biz demokratik şartlarda yapılacak bir seçime değil adeta kurtuluş savaşı olacak bir seçime hazırlanıyoruz. Böyle diyorum çünkü karşımızda demokratik bir muhalefet yok. Karşımızda, seçimi kazanmak için her yolu mubah gören, her türlü iftirayı atabilen, her türlü yalanı söyleyebilen bir muhalefet yapısı var. Türkiye’yi daha ileriye taşımak, sorunlarımıza çözümler önerecek ve seçimi kazanması halinde projelerini ortaya koyabilecek demokratik bir muhalefet yapısı uzun zamandan beri yok. Muhalefetin defterinde tek bir şey var o da Cumhurbaşkanımıza seçimi kaybettirmek. Başka hiçbir hedefleri hiçbir çalışmaları hiçbir hazırlıkları yok. Bu ülkemiz için ciddi bir güvenlik ve gelecek problemidir. Böyle bir yapıya ülkenin geleceği teslim edilemez. O nedenle her zamankinden daha çok ciddi olmalıyız. Her zamankinden daha fazla çalışarak atılacak iftiraları, söylenecek yalanları çürütmeliyiz. Halkımıza mutlaka yaptıklarımızı ve doğruları anlatmalıyız. Bu seçim az önce de belirttiğim gibi bir kurtuluş savaşıdır.”sözlerine muhalefetten ilk cevap CHP İl Başkanı Suat Dülger'den geldi. Dülger, Öz'e " DEMOKRATİK SEÇİM gibi bir dertlerinin olmadığını son İstanbul Yerel seçimlerinde tüm dünya gördü." dedi. 

 

 

 

CHP İl Başkanı Suat Dülger, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'e sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Dülger Paylaşımında şunları söyledi;"  İnsan bunları söylerken sıkılır, utanır biraz. 4 yıl önce söylenmiş bir şarkı için, hatalı sözleri olsa da bir sanatçının “dilini koparmaktan” bahsedenlerin, tüm muhalefeti “terör, dış güçler” vb ile ilişkilendirenlerin DEMOKRATİK SEÇİM gibi bir derdinin olmadığını son İstanbul Yerel seçimlerinde tüm dünya gördü. Sorun kaybedeceklerini anlayınca “kurtuluş savaşı” vb argümanlarla seçim çalışması yapanlardadır, soru şu: Kurtuluş Savaşını hangi düşmana karşı vereceksiniz, düşmanınız kim?”

 

 

 

Ülkeyi mahvettiniz, evinde ısınmak lüks oldu, esnaf perişan, emekli açlığa terkedildi, her evde 1-2 üniversite mezunu işsiz var, gençler ülkeden gitmenin yolunu arıyor, sadece belli bir yandaş kesime çalışan bir hükümet var, kurtuluş savaşından bahsediyorsunuz, Kurtuluş Savaşı verilende de arazi oluyorsunuz.

 

 

 

Geçin bu uydurmaları, seçim geliyor ve sizi sandıkla göndereceğiz, GELİYOR GELMEKTE OLAN…" 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.