SİYASET Haber Girişi : 29 Ağustos 2022 11:36

DÜLGER'DEN, AYDEMİR'E JET YANIT

DÜLGER'DEN, AYDEMİR'E JET YANIT
" Kadın vekil arkadaşının elinden o bıçağı al…"

AK Parti Erzurum Milletveki İbrahim Aydemir'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hırsızlıkla suçlamasına, CHP'den yanıt gecikmedi. CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Aydemir'e "  Yolsuzluk konusunda konuşurken insanın ar damarı olmalı sayın Aydemir, ar damarı !!! Aç sosyal medya, yandaş olmayan gazetelere bak da neden partinizin, vekil arkadaşlarımızın sustuğunu anlat bize, onu da yapamıyorsan kadın vekil arkadaşının elinden o bıçağı al…" dedi. 

 

 

 

 

 

 

Dülger'in paylaşımı şöyle; " İbrahim Aydemir güldürme, 3600 ek gösterge, emekliye iki ikramiye, KYK faizlerinin silinmesi gibi konularda Kılıçdaroğlu’nu 1 yıldan sonra dinlediniz. Bu konularda önceleri olmaz diye haykıran reisinizin videoları var sonra çark etmişliğinizi millet biliyor, bu neyse de yolsuzluk konusunda konuşurken insanın ar damarı olmalı sayın Aydemir, ar damarı !!! Aç sosyal medya, yandaş olmayan gazetelere bak da neden partinizin, vekil arkadaşlarımızın sustuğunu anlat bize, onu da yapamıyorsan kadın vekil arkadaşının elinden o bıçağı al…"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.