SİYASET Haber Girişi : 05 Şubat 2022 11:57

DÜLGER, BU BURS DEĞİL SERVET TRANSFERİ

DÜLGER, BU BURS DEĞİL SERVET TRANSFERİ
AK Partili üç ismin, AK Parti Döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yurt dışı eğitimleri için aldığı toplamda, 5 milyon 833 bin 242 liranın bur olarak ifade edilmesini eleştiren Dülger, " Bu burs değil olsa olsa servet transferidir." dedi.

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin AKParti'de olduğu dönemde AK Partili üç isme yurt dışı eğitimleri için  5 milyon 833 bin 242 TL verilmesini eleştirdi. Dülger, " Kimin nerde balık yediği değil bu adaletsizliktir insanların bugün çektiği ekonomik sıkıntıların nedeni." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

AK Partili Ravza Kavakçı'nın  2 milyon 161 binTL , Rabia Kalender İlhan'ın 2 milyon 233 bin 616 TL, Fatma Betül Sayan'ın 1 milyon 438 bin 335 TL İstanbul Büyükşehir Belediye'sinde eğitim bursu aldıklarını belirten CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, durumu sert bir dille eleştirdi. Dülger, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılarının temel nedeninin bu adaletsiz olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi; "  AKPli Ravza Kavakçı İBBden AKP döneminde aldığı 2 milyon 161 bin liralık bursu yasal ve uslüne uygun görüyor. 2 milyon 161 bin lira burs olamaz, olsa olsa servet transferidir. Bu büyüklükte bursu hangi ülkede kime veriyorlar ?
Üç AKPlinin İBBden aldıkları miktarlara bakın ! Kimin nerde balık yediği değil bu adaletsizliktir insanların bugün çektiği ekonomik sıkıntıların nedeni…" 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.