GÜNDEM Haber Girişi : 08 Mart 2021 01:15

Diyarbakır'da feci kaza... Erzurumlu Uzman Çavuş ve ailesi yaşamını yitirdi...

Diyarbakır'da feci kaza... Erzurumlu Uzman Çavuş ve ailesi yaşamını yitirdi...
Diyarbakır’ın Silvan ilçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Erzurumlu Uzman Çavuş Sercan Öztürk eşi ve iki çocuğu yaşamını yitirdi.

ERZURUMEKSPRES - Kaza, Diyarbakır’ın Silvan ilçesi Hasuni Mağaraları yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 06 GB 8522 plakalı otomobil ile Sercan Öztürk'ün kullandığı 25 AAZ 749 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç takla atarak yoldan çıktı. Kazada Erzurumlu Uzman Çavuş Sercan Öztürk, eşi ve iki çocuğu ile kimliği belirlenemeyen 1 kişi kaza yerinde yaşamını yitirdi. Yaralılardan aynı aileden Ömer, Ali ve Diyar Z. ile ismi öğrenilemeyen bir kişi ise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Diyarbakır ve Silvan ilçesindeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sonrası bölgede çalışma yapan güvenlik güçleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ÖMER Yılmaz 09 Mart 2021 01:15

    Allah rahmet eylesin inşallah gardaşım Ayni mahallede beraber gezip tozmuştuk bn raziydim rabbimde razı olsun inşalla mekaniniz cennet olsun inşallah